HAVLUİÇİ İLKOKULU

Vizyon: Vizyonumuz Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Misyonumuz Biz Havluiçi İlk/Orta Okulu olarak okulumuz için belirlenmiş ve okulun merkez odağı olan Eğitim-Öğretim programını bütün öğrencilerin öğrenmesine katkıda bulunacak şekilde uygulamak, okulumuzu etkili bir okul haline getirerek tüm öğrencilerin bilmeleri ve yapabilmeleri gerekli temel becerilerin öğretilmesini sağlayarak okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak, bütün öğrencilerin sahip oldukları potansiyeli ortaya çıkarmak, geliştirmek ve kendi kendine öğrenen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twining (Stem Ordusu 2021)

WEB - https://havluiciilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Esenli mah. Havluiçi küme evleri no97 aybastı ordu

Yerleşim Yeri - Esenli Mah. Havluiçi Küme Evleri No:97

Adres - Esenli mah. Havluiçi küme evleri no97 aybastı ordu

Ulaşım Bireysel imkanlarla, taksiyle.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezi: 92 km, İlçe merkezi: 1,5 km